Mirades 2012

AACIC

La Maria va néixer amb una cardiopatia congènita i explica com AACIC li ha donat suport a ella i a la seva família. Vídeo realitzat per alumnes de l’Institut Maria Aurèlia Capmany.

 

 

Centre d’Acollida Assís

Un grup d’alumnes de St. Peter’s School visiten el Centre d’Acollida Assís i ens expliquen què hi han vist i viscut.

 

 

Associació Àgora

L’Associació Àgora i l’Escola d’Adults de la Verneda fan diferents activitats per a adults en risc d’exclusió social. Veieu aquest vídeo realitzat per alumnes del Col·legi Sant Miquel.

 

 

Save the Children

El Gruo Jove és un projecte de Save the Children per empoderar els joves i donar-los un paper actiu. En aquest vídeo, realitzat per alumnes de l’Institut Icària, es veu la feina que fan tots ells.

 

 

Fundació Jubert Figueras

Què passa quan una família arriba a Barcelona perquè un dels seus membres té una llarga malaltia? Aquest vídeo realitzat per alumnes de St. Peter’s School ens ho explica.

 

 

SOM-Fund. Catalana Tutelar Aspanias

VEl Josep Maria, el Manolo i la Mercedes viuen en un pis tutelats per SOM-Fundació. Coneix la seva història de la mà d’aquest vídeo realitzat per alumnes de l’Institut Icària.

 

 

Avismón

Què aporten els voluntaris d’Avismón a les persones grans a qui atenen? I què aporten aquestes persones grans als voluntaris? Descobreix-ho amb aquest vídeo de l’Institut Icària.

 

 

Fundació Comtal

Què cal tenir per ser voluntari? En aquest vídeo realitzat per alumnes de l’Institut Maria Aurèlia Capmany ho descobrireu i coneixereu també què fan els voluntaris de la Fundació Comtal.

 

 

Grup Àgata

Com canvia la vida quan et detecten un càncer de mama? Com t’ajuda Grup Àgata en aquesta situació? Aquest vídeo dels alumnes de l’Institut Maria Aurèlia Capmany ens ho explica.

 

 

Fundació Servei Solidari

Assessorament jurídic, classes de formació, acollida als nouvinguts. Aquests són alguns dels projectes de Servei Solidari que descobrireu amb el vídeo fet per alumnes St. Peter’s School.