Mirades 2014

Projecte Home

Testimoni explicant com l’entitat l’ha ajudat a superar el seu problema amb les drogues. Una voluntària expressa quines han estat les seves motivacions a l’hora de fer voluntariat. Els alumnes de l’escola Claret han visitat un dels pisos assistits per l’entitat.

 

 

Save the Children

Un grup de nens i nenes, entrevistats pels alumnes de l’escola Claret, expliquen què és la crisi, què ha provocat i quines estan sent les conseqüències. Alhora, el vídeo mostra quina és la situació dels infants davant la nova realitat social.

 

 

Yamuna

Els alumnes de l’escola Sant Miquel entrevisten a la coordinadora de l’entitat i conjuntament fan un repàs pels diferents projectes de cooperació que Yamuna dur a terme a la India i a Magadascar.

 

 

Auxilia

En aquest vídeo es recullen algunes de les activitats lúdiques que es duen a terme, des de l’entitat, per a persones adultes amb discapacitats físiques i psíquiques. Els alumnes de La Salle Bonanova els han acompanyat recollint opinions, sensacions i evidenciant les barreres arquitectòniques que les persones amb mobilitat reduïda es troben per la ciutat.

 

 

Fundació Hospitalitat

Els alumnes de La Salle Bonanova han entrevistat a diferents persones voluntàries que col·laboren amb l’entitat donant suport, en diferents activitats, a persones amb discapacitat intel·lectual. Els voluntaris expressen que han descobert que hi ha maneres diferents de sentir el món.

 

 

Centre Obert Joan Salvador Gavina

En Josep Maria explica als alumnes de l’escola Caret com va començar en el món del voluntariat ara fa 9 anys. Col·labora en el centre fent activitats a les tardes amb els nens i nenes del barri. Expressa que hi ha una bona sintonia entre els infants, els educadors i els voluntaris.