Mirades 2017

Associació Auxilia

Mitjançant el projecte d’aprenentatge i servei “Mirades. Veure i viure el voluntariat” impulsat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, un grup de joves universitaris de la Facultat de Comunicació Blanquerna realitza un reportatge audiovisual de l’Associació Auxilia.

 

 

Associació Benestar i Desenvolupament (ABD)

Mitjançant el projecte d’aprenentatge i servei “Mirades. Veure i viure el voluntariat” impulsat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, un grup de joves universitaris de la Facultat de Comunicació Blanquerna realitza un reportatge audiovisual de l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD).

 

 

Fundació Privada Avismón-Catalunya

Mitjançant el projecte d’aprenentatge i servei “Mirades. Veure i viure el voluntariat” impulsat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, un grup de joves universitaris de la Facultat de Comunicació Blanquerna realitza un reportatge audiovisual de la Fundació Privada Avismón-Catalunya.

 

 

Telèfon de l'Esperança

“Esperança. A l’altra banda del fil”.  Mitjançant el projecte d’aprenentatge i servei “Mirades. Veure i viure el voluntariat” impulsat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, un grup de joves universitaris de la Facultat de Comunicació Blanquerna realitza un reportatge audiovisual del Telèfon de l’Esperança.

 

 

Aste Barcelona

“La solidaridad no tiene edad”.  Mitjançant el projecte d’aprenentatge i servei “Mirades. Veure i viure el voluntariat” impulsat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, un grup de joves universitaris de la Facultat de Comunicació Blanquerna realitza un reportatge audiovisual d’Aste Barcelona.